"Göra bra ifrån sig söndag"

Idag är det söndag. Inte vilken söndag som helst, utan en sån där "göra bra ifrån sig söndag". Ikväll när jag går och lägger mig ska jag ha den där goa känslan i magen att jag har pluggat undan ALLT jag har för tillfället och att jag har använt tiden till massa andra bra saker så som träning och annat nödvändigt fix jag måste ta tag i. Dagens nyckelord är alltså självdiceplin, och den ska flöda hejvillt, hoho!

Lördagskvällen hos Lina var kanonmysig! Med god mat och utsökt umgänge är det svårt att misslyckas :)


The prefect one är min nu!

Imorse när jag öppnade ögonen och riktade dem mot väckarklockan hoppades jag verkligen att den skulle vara mer än runt 8, för jag behövde verkligen en sovmorgon men jag sover sällan längre än så nu för tiden. Men äntligen hade jag lyckats, kvart över 11. Gud så bra jag kände mig haha.

Sen klev jag upp, gjorde en bamsefrukost och började städa/tvätta. På något vis känner man sig ju väldigt mogen när man klara av sånt hehe.

På dagens schema finns nu skidor, fortsatt städning och en resa till Grytan för att fira Lina som har blivit 18!

P.S jag har fått den bästa apparaten jag någonsin haft. Den tar mitt nya kaffeberoende till en ännu högre nivå. Jag lovar, det är lika underbart som det ser ut. Mjölkskummare, en sån borde finnas i allas hem!

Dag 04- Det här åt jag idag

Dagen har bjudit på mycket fin mat!
Jag började dagen med att laga favoritgröten, men insåg när jag tog första tuggan att jag hade missat saltet! Gröt utan salt går inte att äta, så min käre vän messmöret fick komma fram ur kylen och rädda min frukost! Mumma.
Sen var det favoritlunchen i skolan, pasta och laxsås. Det är lite för gott för att man ska tro att det är sant. Åh.
När jag kom hem efter skolan började mamma fixa våfflor med sylt och grädde. Det var underbart det med! Till middag åt vi rostbiff och potatissallad, delicato! Och denna fredagskväll har jag spenderat med Karin, Erica, Johanna och en perfekt fruktsallad! Som avslut på denna dag har jag nu gjort mig en fin mugg kaffe och kritvitt bröd till det. FINFINT! Med andra ord undrar jag hur jag har kunnat dragit på mig stämpeln att äta klent? BULLSHIT..


Klappat och klart!

Igår blev allt klart, nu finns det ingen återvändo! Huset är sålt och alla papper är påskrivna. Mitt barndomshem kommer aldrig mer bli mitt hem igen.. BUHU! Haha nejdå jag är faktiskt inte ens ledsen, jävligt glad om jag ska vara ärlig. Jag tror på det här med stadsflytten, tror på ett skönt liv där!
Och för er som inte visste det så flyttar jag redan i slutet av maj, till Odensala haha. Dom som köpte vårat hus behövde flytta in tidigare, så vad gör man inte? Men i Odensala blir jag bara i typ 6 veckor så det känns okej! 

Och försäljningen gick bättre än väntat så idag bokade mamma en resa till Grekernas land för att fira lite! I 2 veckor planerar jag att må finfint :)


Dag 03- Den här veckan

Jag undrar om dom menar veckan som gått eller veckan som komma skall? Äh, jag berättar om veckan som har varit istället!

Veckan som gått har varit väldigt bra, men ganska intensiv. Det har varit långa dagar i skolan och utanför skolan har jag spenderat mycket tid på ingenting alls. Jag är egentlige väldigt emot att lägga tid på saker som inte leder någonstans, men när jag blir trött är det ofta så fallet blir.
Helgen var som vanligt veckans bästa! Den inleddes med en god sallad från Ica och avslutades idag men en förjävla underbar skidträning på sjön i det vackra vädret! Med ett ben som är i samma form som en 50årings och på tok för varma kläder undrar jag fortfarade hur det kunde gå så sjukt bra? Jag älskar den där känslan, när man känner sig som en maskin som aldrig tar slut på energi. Jag slog mitt eget rekord i puls idag på alla sätt och vis, treflans!
 Men trots att veckan har varit väldigt bra har jag ännu inte berättat vad veckans bästa är. SMÖGEN vecka 29! Det är bokat och klart, och jag kan knappt vänta på att få åka hem och ta med mig mina fina vänner! Hela mitt liv har jag väntat på sommaren på Smögen som 18åring. Och vetskapen att jag faktiskt kommer att få sätta min fot på ön för artonde gången, att jag faktiskt kommer få uppleva den där doften av saltvatten som bara finns där gör mig lugn efter all oro. Att det är seglarveckan just vecka 29 känns ju inte heller helt fel. FIESTAAAAAA!


Natten är ung och jag ligger vaken

Igår var det en bra dag. Jag gjorde ingenting i skolan, bestämde mig för att chilla på träningen och åkte in på musikdirekt senare på kvällen.
Kvällen slutade helt perfekt efter ett telefonsamtal från Josefin som gjorde mig lycklig. Jag la mig med ett leende på läppar och spelade dom där två låtarna som jag blir varm i hjärtat av att höra. Låtarna som jag somnade till varje natt på Smögen i sommras. Jag älskar dom låtarna. Jag mådde så himla bra då, var så förbannat lycklig. Och det blir jag varje gång jag hör dom, och så kommer det alltid att vara.

Från och med Du
I'd Rather Be With You

-
Idag har jag myst på törners med fina vänner, och ikväll ska jag ner till Johanna och mysa ytterligare!


Dag 02- Det här ogillar jag.

Gelehallon. Jag är antagligen Sveriges största sockerälskare men dom här små grejerna smakar ju inte bra alltså!


Dag 01- Om mig själv.

Om det är någon man har lärt känna genom livet så är det sig själv, och ändå är det så himla svårt att skriva om. Man vet precis hur alla andra är och man skapar snabbt en uppfattning om andra, men man reflekterar sällan om hur man själv är, eller om vem man faktiskt är. Men jag ska försöka att skrapa ihop något sammanfattande!

Jag heter Sandra Blomqvist, snart 18 år och förmodligen den längsta tjejen du någonsin sätt. Jag är blond och har galna korkskruvar, men det är sällan något jag vistas med. Jag går NEU på Wargen och står fast vid att det är det bästa val jag har gjort i mitt liv.
På min fritid brukar jag som de flesta andra i min ålder vara med vänner, lyssna på musik och göra det jag känner för. Jag sysslar även med träning. Mycket träning oftast, fler än 4 gånger i veckan och färre än 8. Att det bara är kondition är även värt att tillägga så slipper ni bli chockade över hur otroligt svag jag är.
Jag är oftast glad, jag har ju faktiskt ingen anledning att vara annat än glad? Och när jag inte är glad tar jag ofta ut det över mina föräldrar. Jag är nog lite av den jobbigare delen av våran familj, även om mina föräldrar kanske inte skulle erkänna det. Jag tar ofta striderna, lägger mig inte ner för att slippa säga emot. Jag skulle ärligt tarlat inte vilja vara förälder till mig själv haha. Men jag ser ingen anledning till att vara tyst och göra som man blir tillsagd när man fyller 18.
Jag har inte varit ungdom hela mitt liv. Jag föddes här i Östersund men flyttade sedan till Umeå för att mamma skulle plugga där. Sen några år senare när hon var klar flyttade vi tillbaka igen. Då började jag på Ås skola och levde "Åslivet" i 10 år. Det innebar att man gick i skolan där alla kände alla, man spelade pingis och fotboll, och slutligen så var man i Ås och var cool varje helg! Kanske låter som ett instängt och hemskt liv. Får faktiskt lite rysningar när jag tänker på det. Men faktum är att alla levde så. Världen var Ås och man hade ingen anledning att bryta sig ut. Alla var en familj och det var ju tryggt och bra på sitt sätt.
Något som kanske är ovanligt med mig är att jag bor själv med min mamma. Min syster bor numera i Skåne och min pappa jobbar i Norge och har gjort det i hela mitt liv ungefär, förutom då han jobbade i Sthlm och då var han ju ändå inte hemma. Men han kommer alltid hem i slutet av veckorna, och det är nog därför jag gillar torsdagar så mycket! Som ensamt barn trivs jag bra, bättre än någonsin faktiskt. Syskonbråk är något vi båda är experter på så det passar oss bra att bo 115 mil ifrån varandra!

Nu har jag lyckats skrapa ihop någonting i alla fall. Det får duga. Jag levererar en bild också. Sandy 7 år får det bli! Otroligt skarp och bra bild också..


Startar med en blogglista!

Känner att en blogglista kan vara en bra start på min nya blogg!

Dag 01- Om mig själv.
Dag 02- Det här ogillar jag.
Dag 03- Den här veckan.
Dag 04- Det här åt jag idag.
Dag 05- Vad är kärlek?
Dag 06- Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.
Dag 07- Min bästa vän.
Dag 08- Ett pinsamt ögonblick.
Dag 09- Min framtid.
Dag 10- Det här hade jag på mig i dag.
Dag 11- Ett sommarminne.
Dag 12- I min handväska.
Dag 13- Saker jag stör mig på.
Dag 14- Något som ska hända.
Dag 15- Mina drömmar.
Dag 16- Min Idol.
Dag 17- Mitt favoritminne.
Dag 18- I detta ögonblick tänker jag på.
Dag 19- Detta ångrar jag.
Dag 20- Min favoritfilm.
Dag 21- Något som förändrat mig.
Dag 22- Det här upprör mig.
Dag 23- Det här får mig att må bättre.
Dag 24- Det här får mig att gråta.
Dag 25- Något jag gillar.
Dag 26- Mina rädslor.
Dag 27- Min favoritplats.
Dag 28- Det här saknar jag.
Dag 29- Mina ambitioner.
Dag 30- Om jag vann 10 miljoner.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0